Byggheiser

Vi har flere typer heiser til forskjellige formål. Transport av varer og/eller personell.

 

Geda 200 Z, vareheis - Denne brukes vanligvis til mindre jobber hvor det ikke er behov for å løfte store menger materiell eller steder hvor det er fysisk vanskelig å benytte større heiser. Det er ikke tillatt å frakte personell i denne heisen. Maks lastekapasitet er 200kg.

 

Geda 300 Z, vareheis - Denne brukes vanligvis til mindre jobber hvor det ikke er behov for å løfte store menger materiell eller steder hvor det er fysisk vanskelig å benytte større heiser. Det er ikke tillatt å frakte personell i denne heisen. Maks lastekapasitet er 300kg.

 

Geda 500 Z/ZP, person/vareheis - Denne brukes mye til murerarbeid, persontransport og prosjekter hvor man skal flytte mye last eller store ting. Maks lastekapasitet er 850kg som vareheis eller 500kg som person/vareheis. 

 

Geda 1500 person/vareheis - Denne brukes mye til murerarbeid og prosjekter hvor man skal flytte mye last eller store deler. Maks lastekapasitet er er 2000kg som vareheis eller 1500kg som person/vareheis.

 

Geda Maxi 150 S motortalje - Denne kan erstattes en vanlig talje slik at man ikke behøver å bruke muskelkraft. Maks lastekapasitet er 150kg. 

1/4

© 2016 Brenden & Co Stillasutleie AS