Generelle salgsbetingelser

Leveringsbetingelser og leveringstid

Ekspederingstid

Ordre som kommer inn til oss før kl. 12.00 vil bli sendt fra oss innen 3 virkedager fra betaling er mottatt.

Hente selv

Vi har lager i Oslo (Enebakkveien 304). Det er fullt mulig å hente varene du bestiller hos oss på vårt lager. Det er viktig at du bestiller på forhånd så vi pakker klart for deg før du kommer.

Du vil få en epost hvor det står når varen er klar til henting.

Frakt

På alle forsendelser fra oss tilkommer frakt. Frakt blir automatisk beregnet på din ordre da du legger inn ditt postnummer i bestillingen i nettbutikken.

Sjåføren vil ringe før levering for nærmere avtale. Det er viktig at du er tilstede og signerer på at du har mottatt leveringen og om nødvendig hjelper til med lossing. Om det skulle være transportskade på leveringen er det viktig å gjøre sjåføren oppmerksom på dette. Ta umiddelbar kontakt med vårt kontor på

tlf. 22 68 40 85 eller på mail post@brenden.no.

Sporing

Da din bestilling er pakket og klar til sending vil du motta en SMS med sendingsnummer.

Forsinkelse

Dersom det foreligger en forsinkelse på leveransen som ligger utenfor Solideq AS sin kontroll aksepteres ingen krav om erstatning. Dagmulkter aksepteres ikke.

Angrefrist for forbruker

Som privatperson har du 14 dagers angrefrist på alle kjøp i vår nettbutikk.

Retur av varer

Ved retur av varer til oss skal dette være avklart med Brenden & Co Stillasutleie AS på forhånd. Returfrakt betales av kunden. Varen skal ikke være brukt og må være pakket på samme måte som ved mottak. Kunden er ansvarlig for varen til den er mottatt hos oss.

Betalingsbetingelser

Kjøp av brukte stillaser skal betales før henting eller forsendelse. Smådeler betales med kort.

Betaling med bankkort, VISA/Mastercard og VIPPS

Bestillinger i vår nettbutikk kan betales med bankkort, VISA, Mastercard eller VIPPS. Solideq AS har ikke tilgang til informasjon om ditt kort eller betaling. Betalingen foregår på Netaxept sine sikre sider. Kortholder er ansvarlig for transaksjonen som bestilleren/kunden har utført i vår nettbutikk.

Personopplysninger

Vi behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Dine personopplysninger vil ikke bli utlevert til tredjepart, unntatt når loven krever det.

Garanti

Garanti på våre produkter gjelder produksjonsfeil og ikke brukerfeil.